Normālu ieskābšanas procesu skābbarībā nodrošina baktērijas, kas anaerobos apstākļos ražo pienskābi. Ja ieskābšana nenotiek pietiekoši ātri un attiecīgi pH pazeminās lēnām, tad var sākt vairoties tādas baktērijas kā Clostridium tyrobutyricum jeb sviestskābi veidojošās baktērijas. Šie mikroorganismi ne tikai papildus noārda barības vielas skābbarībā, bet arī ražo sviestskābi, kas var izraisīt virkni problēmu, ja tāda barība tiek izēdināta govīm. Sniegtajā informācijā tiek atbildēts uz tādiem jautājumiem kā: kā sviestskābe nonāk skābbarībā; kā klostrīdijas saražo sviestskābi; kā klostrīdijas nonāk uz augiem; kad un kur klostrīdijas vairosies skābbarībā un vēl citiem jautājumiem.
Tu vari būt pirmais, kurš qui officia deserunt mollit anim id est laborum.